Janny’s hobbylog


Expositie Colorminds

Geplaatst op 06 augustus, 2021 door janny

Vandaag zijn we met 4 leden van onze groep Achterdoek naar de tentoonstelling van Colorminds geweest in Hoog Soeren. Deze was in een kapel waar de quilts prachtig hingen. Drie leden van de groep waren vandaag aanwezig om uitleg te geven, Ellen, Rita en Eke. We vonden het allemaal een prachtige tentoonstelling, echt de moeite waard om een eindje voor te rijden. Het was heel fijn om na al die tijd weer eens een uitje te hebben en erg gezellig zo met zijn vieren. De quilts waren in het echt nog veel mooier dan op de foto’s, de kleuren komen niet helemaal tot zijn recht.

Van Ellen hingen er ook wat quilts met insecten.

Ook waren er wat kleine werkjes in lijstjes, simpel maar erg mooi.

2 op “Expositie Colorminds”

  1. Marthy zegt:

    Prachtig, die quilten en de locatie ik ook heel bijzonder.

  2. miekequilt zegt:

    Wat leuk dat jullie er waren. Ik kon niet, dus ik vind het leuk om de foto’s te zien.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven