Janny’s hobbylog


Het Zellepad

Geplaatst op 11 juli, 2021 door janny

Gisteren alweer een wandeling uit het boekje “de mooiste landgoedwandelingen in de Achterhoek” gelopen en wel die vanuit Veldhoek. We hadden de auto bij eetcafĂ© de Veldhoek geparkeerd en liepen al gauw over het landgoed Het Zand. Een heerlijk rustig stuk met mooie bomen en zandverstuivingen. Bij cafĂ©-restaurant de Zellerij, behorend bij het golfcomplex ‘t Zelle, hebben we wat gedronken, hier was het behoorlijk druk met golfers maar we werden snel geholpen. Daarna liepen we over het landgoed Het Zelle, ook erg mooi met een grote vijver waar de kikkers een concert gaven. Later liepen we over paden dwars door het golfcomplex, natuurlijk niet over het golfterrein zelf. Diverse karrensporen verder kwamen we weer bij de auto, het was een mooie en afwisselende tocht, ook nog eens met prachtig weer.

1 op “Het Zellepad”

  1. Mooie plaatjes, hoewel bekend nodigt het toch uit.
    Leuk boekje, de landgoedwandelingen? En ook het aantal kilometers goed te doen? Vandaag en morgen even geen wandelweer geloof ik.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven