Janny’s hobbylog


Het Wildenborchpad

Geplaatst op 18 juli, 2021 door janny

In het boekje “de mooiste landgoedwandelingen in de Achterhoek” stond nog een tocht vanuit Vorden, het Wilderborchpad. We begonnen weer bij het station en liepen langs het Schapenmeer over bospaden en karrensporen naar ‘t Reeoord en vervolgens naar kasteel Wildenborch waar we op een bankje hebben zitten lunchen.

Hiervandaan voerde de tocht ons weer terug naar Vorden waar we langs het Kasteel Vorden liepen en toen weer terug naar het station. Eén van de vele bankjes onderweg. Kasteel Vorden: Het kasteel is te bezichtigen en er is ook een café-restaurant bij. Het was weer een leuke tocht, zoals eigenlijk alle tochten uit dit boekje.

1 op “Het Wildenborchpad”

  1. Marthy zegt:

    Dit mooie landgoed zijn wij ook weleens gepasseerd tijdens onze wandelingen. Mooie foto’s.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven