Janny’s hobbylog


Driekastelentocht Vorden

Geplaatst op 04 juli, 2021 door janny

Het meeste is uitgepakt en we kunnen koken, zitten en slapen, dus werd het weer eens tijd voor een wandeling. We liepen de driekastelentocht vanuit Vorden uit het boekje “de mooiste landgoedwandelingen in de Achterhoek”. Het was prachtig weer en de tocht was weer mooi zoals gewoonlijk, een leuke afwisseling van bos, weiden en kastelen. 
We kwamen langs de kastelen Hackfort, den Bramel en het Enzerinck. Sommige stukken hadden we ook met het Pieterpad gelopen, maar daar herinnerde ik me niet veel meer van, dat was 4 jaar geleden. Ik had toen wel ongeveer dezelfde foto van Den Bramel gemaakt. Het was erg rustig met wandelaars, wel wat meer fietsers maar niet hinderlijk. We hebben nog een praatje gemaakt met mensen uit Barendrecht die een weekje op vakantie waren, zij liepen ongeveer dezelfde route als wij. Een bankje in de Engelse landschapstuin aan het eind van een rozenboog, helaas waren de rozen nog nauwelijks te zien. 

Er staat nog een wandeling vanuit Vorden in het boekje, die zullen we binnenkort doen.

2 op “Driekastelentocht Vorden”

  1. miekequilt zegt:

    Wat heerlijk dat jullie al zo ver zijn dat je weer kunt gaan wandelen. Vorden en omgeving zijn prachtig.

  2. Bekend terrein. Altijd mooi in de gemeente Bronckhorst.
    Wij wonen ongeveer drie km. van kasteel Hackfort.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven