Janny’s hobbylog


Vakantie Epe vervolg

Geplaatst op 23 mei, 2021 door janny

Naast wandelen hebben Marianne en ik ook diverse keren onze hobbyspullen tevoorschijn gehaald. Marianne’s schoonzoon had een handig hulpmiddel voor haar gemaakt waarbij je de gelliplate op dezelfde plaats hield en ook je papier steeds op dezelfde plaats kon leggen. Ze had een tekening diverse keren uitgeprint en deze in fases afgedrukt, misschien maken de foto’s het duidelijk.

Voor de broers en schoonzussen hebben we kaarten gemaakt. Ook nog wat geƫxperimenteerd, samen weet je toch meer dan alleen. Dit zijn mijn kaarten geworden.

En ik heb weer aardig wat achtergronden voor nog meer kaarten.

Natuurlijk hebben we de hele week ook heerlijk gegeten en gedronken. De meeste keren hebben we zelf gekookt, o.a. wraps, nasi, pasta, preitaart en Marianne zorgde een keer voor een lekker ouderwets toetje: rijstebrij. De laatste dag hebben we eten laten bezorgen.

Maandagmiddag was zwager Nico op de fiets gekomen vanuit Middelharnis, 186 km! Na een heerlijke pastamaaltijd en een goede nachtrust is hij de volgende dag weer teruggefietst, en dat terwijl het helemaal niet zulk mooi weer was, wat een bikkel!

1 op “Vakantie Epe vervolg”

  1. miekequilt zegt:

    Wat een heerlijke ( letterlijk en figuurlijk) week was dat. Heerlijk om zo samen weg te gaan en ook samen te knutselen.
    De zwager is natuurlijk supersportief, wat een bikkel zeg.
    En nu weer een jaar wachten voor jullie weer weg kunnen, maar er zijn weer leuke herinneringen gemaakt.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven