Janny’s hobbylog


Van Brummen naar Voorstonden en terug

Geplaatst op 08 maart, 2021 door janny

Zaterdag liepen we weer een stukje van het Hanzestedenpad en wel vanaf kasteel Engelenburg naar Voorstonden en weer terug. ‘s Morgens scheen het zonnetje heerlijk en er was geen wind, ideaal wandelweer. Later werd het wat bewolkt, maar het bleef lekker, zowel op de heen- als op de terugweg hebben we op dezelfde plek op een bankje gezeten. Ook deze keer weer voorjaarsbloeiers. We zagen ook nog wat andere routes aangegeven met paaltjes, een goed idee voor een andere keer, b.v. de Leusveldroute.

Het was opvallend rustig onderweg, soms kwamen we kilometers lang geen mens tegen. Gisteren was het een stuk frisser, maar we zijn er wel even op uit gegaan. Deze keer hebben we gelopen bij Laag-Keppel en Hummelo, waar het een stuk drukker was. Hier liepen we een stuk langs de Oude IJssel en kwamen weer uit bij de molen in Laag-Keppel.

 

 

 

2 op “Van Brummen naar Voorstonden en terug”

  1. miekequilt zegt:

    Wat heerlijk om buiten te zijn hè. Dat voorjaarszonnetje doet een mens goed.

  2. Marthy zegt:

    Wat zijn de luchten op de laatste foto’s prachtig.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven