Janny’s hobbylog


Trage tocht Renkum

Geplaatst op 14 maart, 2021 door janny

Gisteren liepen we de trage tocht Renkum, deze hadden we in oktober ook gelopen en vonden we toen erg mooi, ook in de winter is hij aan te bevelen. We zagen op buienradar dat er af en toe een bui kon vallen en hadden dus onze regenjacks met capuchon aangetrokken, maar dat we 4 x een hagelbui op ons hoofd zouden krijgen hadden we toch niet verwacht. Het begon al toen we net uitgestapt waren, gelukkig duurde deze niet zo lang en al gauw scheen de zon weer. Het waaide flink, vooral tijdens de buien was het stormachtig en daarom hadden we  een tocht uitgezocht waarbij we veel in het bos liepen. 

Deze boom lag dwars over de weg, we zagen trouwens veel afgewaaide takken liggen. Even later kregen we weer met een flinke bui te maken en moesten we ons echt van de wind afwenden, het deed gewoon pijn in ons gezicht. Gelukkig duurden de meeste buien niet al te lang.

Tijdens een opklaring hebben we in de luwte van een stel boomstammen even zitten eten, niet al te lang want dan werd het te koud. 
Hierna liepen we een stuk langs de uiterwaarden van de Rijn, op sommige stukken was het erg glibberig door de regen en moest je goed uitkijken. Na een stukje door het winkelcentrum kwamen we weer bij de auto, het was een inspannend tochtje geweest en we zaten flink onder de modder.

2 op “Trage tocht Renkum”

  1. Inspannend maar wel een mooie tocht zo te zien. Dapper hoor, hier kwam ook de ene bui na de andere. Volgens komt het nieuwe groen ook al een beetje aan de bomen. Ben benieuwd naar jouw volgende wandeling.

  2. Marthy zegt:

    Vier keer een hagelbui, jullie zijn dapperen. Wij hebben daar in de buurt ook weleens gelopen, mijn man heeft er twee zussen wonen.Mooie omgeving.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven