Janny’s hobbylog


Stukje Hanzestedenpad

Geplaatst op 27 februari, 2021 door janny

Vandaag liepen we een stukje van het Hanzestedenpad van Dieren naar Brummen en weer terug, totaal ongeveer 16,5 km. In het begin was het nog een beetje somber weer, maar al gauw kwam het zonnetje en werd het heerlijk weer om te lopen. Vanaf het pontje in Dieren liepen we door de Noorderstraat en even later over het Apeldoorns kanaal. Daarna via Spankeren werd het een mooie afwisselende route naar Brummen. We hebben een paar keer op een bankje heerlijk in het zonnetje zitten genieten.

Bij kasteel Engelenburg wat tegenwoordig in gebruik is als hotel zijn we weer omgedraaid. Terug bij de IJssel hebben we nog even op een bankje gezeten.

In de verte zie je de toren van Doesburg, wel even op de foto klikken om hem te vergroten.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven