Janny’s hobbylog


Regen, zon en sneeuw

Geplaatst op 07 februari, 2021 door janny

Wat kwamen er afgelopen week veel weertypen voorbij! Aan het begin van de week veel regen, geen weer voor lange tochten, maar donderdag was het heerlijk en hebben we een tocht bij Vragender gelopen.

Gisteren liepen we weer een trage tocht, deze keer vanuit Ellecom. De tocht gaat voornamelijk door het bos wat met de koude wind goed uitkwam, ook in de zomerhitte een aanrader kunnen we uit ervaring zeggen. Wel moesten we veel door de blubber door de regen van de dagen ervoor.

 1. Deze jongen liep met zijn maten vlak bij de Carolinahoeve. 
  En o, wat werden we gewaarschuwd voor de sneeuw, zou het nu toch echt winter worden? Gisteravond begon het al en vanmorgen was het echt een witte wereld. Goed aangekleed hebben we een rondje gelopen en we vonden het eigenlijk best meevallen, we zijn wel binnen de bebouwde kom gebleven. En wat heerlijk dat we niet met de auto weg hoeven, want dat lijkt me echt geen pretje.

  Kwamen eindelijk mijn sneeuwlaarzen van pas, goed dat ik ze bewaard heb. Wat ik wel heel jammer vind is dat al mijn stoffenverf en bakjes in opslag staan bij mijn vriendin, mijn handen jeuken om te gaan sneeuwverven, die kans krijgen we de laatste jaren niet zo vaak! Hopelijk gaat het volgend jaar weer sneeuwen.

3 op “Regen, zon en sneeuw”

 1. miekequilt zegt:

  Ik en niet zo’n sneeuwfan. Maar sneeuwverven vind ik wél leuk. Maar mijn verf is op. Dus ik ga maar weer eens bestellen.

 2. Jullie wandelen heerlijk veel. Vond het hier gisteren maar moeizaam met al die sneeuw en harde wind. Was na een km al weer thuis. Een prachtig landschap, dat wel weer. Geniet ervan.

 3. Marianne zegt:

  En wat heb je een mooie jas😉Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven