Janny’s hobbylog


Trage tocht Leusveld

Geplaatst op 17 januari, 2021 door janny

Gisteren liepen we vanuit Eerbeek een mooie tocht van 14 km. Deze tocht hadden we op 15 maart van vorig jaar ook gelopen, precies 1 dag voor de eerste lockdown. Toen hadden we wat gedronken bij de Vroolijke Frans en deze keer stond er buiten een tentje waar je wat kon kopen. Natuurlijk hebben we dit gedaan, ook al hadden we zelf koffie en thee bij ons, maar de horeca heeft het al zo moeilijk. Het was best wel koud maar tijdens het lopen warm je altijd snel op, alleen moet je niet te lang blijven zitten of staan.

Het zou gisteren gaan sneeuwen maar we waren al uren thuis voordat het hier begon en vandaag was alles weer snel verdwenen door het zonnetje. 

1 op “Trage tocht Leusveld”

  1. Hoi Janny, ik ben blij dat we de boekjes hebben ontdekt. Ze zijn prachtig die trage tochten. Die van jou komt uit het boekje wandelen langs de Veluwezoom?
    Het is ook fijn dat de wandelingen nog kloppen.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven