Janny’s hobbylog


Trage toch Vragender

Geplaatst op 11 januari, 2021 door janny

Wat was het afgelopen weekend heerlijk weer, zonnig en praktisch geen wind. Zaterdag hebben we een tocht gelopen van 19 km vanuit Vragender, we moesten wel eerst de ruiten van de auto ijsvrij maken, maar doordat er geen wind stond was het ideaal weer om langs weilanden en rivieren te lopen, deze keer dus niet naar het bos. De ruïne van de Sint Jacobskapel: We liepen langs het terrein van de zwarte cross en daarna kwamen we bij de Engelse Schans bij Lievelde. 
We hebben heerlijk op een bankje in het zonnetje zitten lunchen aan het riviertje de Slinge. 

Onderweg zagen we witte pauwen, helaas allemaal met de rug naar ons toe. 
We kwamen nog een paar andere wandelaars tegen die Aat herkende van lange afstandstochten en daar hebben we even gezellig een praatje mee gemaakt. Tegen het einde van de tocht kwamen we nog een prachtige schuilhut tegen waar we onze laatste boterham hebben opgegeten.

Ook gisteren was het heerlijk buiten en hebben we hier in de buurt een rondje gelopen.

1 op “Trage toch Vragender”

  1. miekequilt zegt:

    Wat een mooie wandeling. Het was hier erg koud, dus veel gewandeld is er niet.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven