Janny’s hobbylog


Wandelweekend

Geplaatst op 02 november, 2020 door janny

De temperatuur is de laatste dagen erg hoog voor de tijd van het jaar, dus trokken we er lekker op uit. Zaterdag liepen we twee tochten rond Lievelde, we begonnen bij de TOP Erve Kots. Eerst een route van 7 km en daarna 1 van 13, waarbij we naar Groenlo liepen. Het was weer een mooie gevarieerde tocht met genoeg bankjes onderweg om even te zitten.

Gisteren hebben we een rondje door het Bergherbos gedaan vanuit Loerbeek, het miezerde wel een beetje maar in het bos merkte je daar niet veel van.

Vandaag was het helemaal warm, 19 graden en dat in november! We hebben een rondje door het bos bij Wehl gelopen, we begonnen bij landgoed het Jagershuis, prachtige lanen met enorm hoge bomen. Tegen het eind van de tocht begon het te regenen en behoorlijk hard ook, we waren blij dat we een beetje vroeg van huis waren gegaan. Wandelen in de herfst in het bos blijft prachtig met al die bladeren en verkleurende bomen.

 

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven