Janny’s hobbylog


Vliesofix verven en boekje maken

Geplaatst op 28 augustus, 2020 door janny

We komen nu 1 x per maand bij elkaar met een groepje vrouwen en noemen de groep Achterdoek. Afgelopen dinsdag hebben we eerst vliesofix geverfd en daarna heb ik de dames voorgedaan hoe ze een boekje maken van gekleurd of geverfd papier. Het opgestreken vliesofix geeft leuke resultaten op stof, helaas had ik een ander soort vlies wat niet zo goed werkte voor dit doel, gelukkig kan ik het wel voor de normale toepassing gebruiken.


Dit was mijn voorbeeldboekje 

en na ijverig knippen en plakken ontstonden er leuke exemplaren. 
Dit is mijn boekje geworden:

De voor- en achterkant:

Het is leuk om zo op een kast te zetten.

2 op “Vliesofix verven en boekje maken”

 1. miekequilt zegt:

  Wat leuk om met een groepje bezig te zijn. Ik weet uit ervaring dat dat heel stimulerend kan zijn.
  Jullie hebben leuke boekjes gemaakt.

 2. Kok zegt:

  Wat leuk Janny, dat jullie toch bijelkaar zijn geweest.
  Ben benieuwd of het bij ons allemaal door kan gaan.
  Leuk die vouwboekjes!!Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven