Janny’s hobbylog


Van Borculo naar Barchem en terug

Geplaatst op 08 juni, 2020 door janny

Zaterdag was het weer een stuk beter en hebben we weer een stukje van het Graafschapspad gelopen, van Borculo naar Barchem en weer terug, de teller stond precies op 18 km. Onderweg herkenden we wat plekken waar we begin januari  gelopen hadden, maar het meeste was nieuw. Het was weer een prachtige, afwisselende tocht waarbij we een heel stuk langs de Berkel liepen en ook een mooi pad bij landgoed Beekvliet. De Berkel:

Alweer zo’n mooie bomenlaan. 

Bijna terug in Borculo nog net even een buitje, hier zie je de donkere wolken al. 

Maar gelukkig was het weer snel voorbij. 

1 op “Van Borculo naar Barchem en terug”

  1. miekequilt zegt:

    En dat was weer een heerlijke wandeling.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven