Janny’s hobbylog


Trage tocht Velp

Geplaatst op 05 juni, 2020 door janny

Wat een verschil met de vorige dagen wat weer betreft. Gisteren eindelijk weer regen na al die prachtige zonnige dagen. Eigenlijk wel hard nodig, maar om te wandelen wat minder fijn. Toch besloten we gisteren een trage tocht te lopen, van al dat binnen zitten word je maar duf. We reden naar Velp en liepen eerst vanaf het station een stukje door prachtige wijken, wat staan daar mooie huizen! Daarna ging de tocht door de landgoederen Rosendael, Beekhuizen en Biljoen. Het was heerlijk rustig en het regende gelukkig niet al te hard, alleen het laatste halfuur, toen werden we flink nat. De foto’s zijn door de regen wat donkerder, maar het was een erg mooie tocht.

Vanmorgen ben ik na maanden weer eens naar de kapper geweest, een heel verschil.

1 op “Trage tocht Velp”

  1. miekequilt zegt:

    Wat heerlijk om toch weg te gaan. Buiten is het zo heerlijk, ondanks de regen.
    En wat fijn dat je weer naar de kapper kon, frist ook zo lekker op.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven