Janny’s hobbylog


Ecoprinten op stof

Geplaatst op 11 juni, 2020 door janny

Via Agnes, een ex-torenquiltster die ook naar de Achterhoek is verhuisd, kwam ik in contact met nog een paar dames en maandag zijn we bij elkaar gekomen om wat stoffen te printen met behulp van bladeren. Het is leuk om weer wat nieuwe mensen te leren kennen en het was ergĀ gezellig met zijn vijven. Alles kon bij Annemiek in de tuin zodat we goed afstand konden houden, gelukkig was het lekker weer. Hier worden de bladeren op de voorbewerkte lappen gelegd.

De lappen werden strak om houtjes gerold en vervolgens een paar uur gekookt in een grote pan. Thuis heb ik de lapjes uitgerold, gewassen en gestreken. Er zitten wel wat leuke stukken tussen, maar niet alle bladeren hebben kleur afgegeven.

Volgende maand gaan we sunprinten, als het mooi weer is tenminste.

1 op “Ecoprinten op stof”

  1. miekequilt zegt:

    Wat heerlijk om zo met een groepje gelijkgestemden bezig te zijn. Dat gaan jullie vast veel vaker doen.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven