Janny’s hobbylog


Spelen met de gelli plate

Geplaatst op 17 mei, 2020 door janny

In mijn vorige bericht schreef ik al dat we onze hobbyspullen meegenomen hadden naar Voorthuizen en deze hebben we diverse keren tevoorschijn gehaald na de wandeling. Hier wat resultaten van Marianne, ze ging ze later nog verwerken tot kaarten.

Ze had zelf stempels gemaakt met foam en deze op dik plastic geplakt, zo kan je precies zien waar de stempel komt, handig als je nog wat wilt bijwerken. Zelf heb ik thuis weer een serie kaarten gemaakt van de prints.

Hier nog wat details.

Ook de ghostprint van de bladeren is mooi geworden. 

1 op “Spelen met de gelli plate”

  1. miekequilt zegt:

    Ik heb het al eerder gezegd, maar wat maak je toch een leuke dingen met die gelli plate. De kaarten zijn echt prachtig.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven