Janny’s hobbylog


Borduurproject 100.000 bomen

Geplaatst op 04 mei, 2020 door janny

Ik doe mee met het project honderdduizend bomen en een bos van draad van Sara Vrugt. Door de coronacrisis kon het oorspronkelijke plan om gezamenlijk een bos te borduren op locatie niet doorgaan en daarom kan iedereen een pakketje aanvragen om zelf blaadjes te borduren en terug te sturen. Omdat ik van borduren houd heb ik zo’n pakketje aangevraagd en het is erg leuk om te doen. Je krijgt voor ongeveer 15 euro een borduurring, borduurnaald, strengetjes borduurzijde en natuurlijk de instructie om 10 blaadjes te borduren. Ik heb er inmiddels 5 af. Je kan het project volgen via hun facebookpagina

en via instagram, de website werkt momenteel niet, misschien later weer: www.honderdduizendbomen.nl.

1 op “Borduurproject 100.000 bomen”

  1. miekequilt zegt:

    Wat leuk om met zovelen iets te maken. Jammer dat het linkje het niet doet.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven