Janny’s hobbylog


Veluwezoom, Leusveld

Geplaatst op 16 maart, 2020 door janny

Om begrijpelijke redenen zijn alle georganiseerde wandeltochten afgelast, dus zochten we een tocht uit het boekje Wandelen op de Veluwezoom uit en wel de tocht vanuit Eerbeek. Zoon Lennert had ook wel zin om mee te gaan, we hebben hem opgehaald in Dieren. Het was heerlijk wandelweer, eerst nog een beetje mistig maar al snel brak de zon door en ik denk dat het goed is om in deze tijd toch zoveel mogelijk buiten te zijn, wel op rustige plaatsen. We kwamen 1 keer andere wandelaars tegen, en we hebben wat gedronken bij de Vroolijke Frans waar het ook erg rustig was. Komende tijd zullen we zelf koffie en thee mee moeten nemen op onze tochten 😄.

Gisteren hebben we een rondje in de buurt gedaan, de wilgenkatjes komen aan de bomen. 

 

1 op “Veluwezoom, Leusveld”

  1. miekequilt zegt:

    Het is heerlijk weer om buiten te zijn. Jammer dat nu nergens meer een kopje koffie te krijgen is. Hopelijk kunnen we in april weer gewoon op pad.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven