Janny’s hobbylog


20 km Holterbergwandeltocht

Geplaatst op 03 maart, 2020 door janny

Zaterdag reden we naar camping de Holterberg om daar te starten voor de 20 km wandeltocht. Voor ‘s middags werd er slecht weer opgegeven, maar tijdens de tocht was het heerlijk, het was dan ook behoorlijk druk. We liepen stukken door het bos en over de hei, een mooie afwisselende tocht, al gauw kon de jas uit en liepen we heerlijk in het zonnetje. We zagen onderweg ook bordjes van het Pieterpad, dus daar hebben we al eerder gelopen. We kwamen langs de Canadese begraafplaats en ook langs een onderduikershut, een kleine donkere ruimte.

De rust was 2x op dezelfde plek bij een tent in het bos waar we lekker buiten konden zitten.

Op de terugweg begon het wat te miezeren en bij thuiskomst moesten we even in de auto blijven wachten, zo hard goot het toen! Een heel verschil met het mooie weer tijdens onze wandeltocht.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven