Janny’s hobbylog


Squash book

Geplaatst op 16 juli, 2019 door janny

Wat doe je met al die prints van de gelli plate? Wel, ik maak er voornamelijk kaarten van maar ik vond het ook leuk om er een klein boekje van te maken, een zgn. squash book, ook wel explosion book of exploding book genoemd. Op internet kan je allerlei voorbeelden vinden. Deze keer heb ik 3 vellen A4 papier aan allebei de kanten bedrukt en ze toen op de maat van 20×20 cm gesneden. Voor de buitenkant heb ik ook een gelliprint gebruikt en deze op een stukje karton gelijmd. Het resultaat is een grappig boekje geworden van ongeveer 10×10 cm wat je in allerlei standen neer kan zetten.

Ik zou de binnenkant nog verder kunnen versieren met stempels of tekst, maar voorlopig laat ik het even zo.

2 op “Squash book”

  1. miekequilt zegt:

    Wat een leuk idee. Het is een mooi en vrolijk boekje geworden.

  2. Dirk zegt:

    leuk bezig zo, jij komt je dagen wel door zo na je pensioen!Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven