Janny’s hobbylog


Kaarten met de gelli plate

Geplaatst op 11 juli, 2019 door janny

Bij de goedkope winkel heb ik weer een stapeltje dubbele kaarten met enveloppen gekocht zodat ik weer nieuwe kaarten kan maken. Meestal print ik eerst op papier wat ik daarna op een kaart plak, soms print ik rechtstreeks op de kaart. Ik heb weer gewerkt met stencils en stempels, de stempels van de vlinders heb ik gedeeltelijk ingekleurd met gelpennen, de print loopt een beetje door op de achterkant van de kaart.

Bij de volgende kaart heb ik de verf niet met een roller opgebracht maar met een kwast, dat geeft net weer een ander effect.

Ook bij deze heb ik de kwast gebruikt en de regen is met een gelpen aangebracht.

En nog een paar:

1 op “Kaarten met de gelli plate”

  1. miekequilt zegt:

    Het is zeker kaarten maak weer. Ik ben ook bezig. Die van jou zijn echt prachtig.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven