Janny’s hobbylog


Rondje Hellevoetsluis

Geplaatst op 26 maart, 2019 door janny

Zaterdag waaide het een stuk minder dan de week ervoor, jammer dat de zon zich niet liet zien. We liepen een rondje van 25 km rond Hellevoetsluis en begonnen bij Cape Helius. Onderweg zagen we de voorboden van de lente, zoals lammetjes en uitlopende bomen en struiken. 

Omdat we onderweg niet veel tegen zouden komen wat betreft horeca hadden we zelf koffie en thee meegenomen wat we onderweg op een bankje opgedronken hebben. Al moest je niet te lang blijven zitten, dan werd het toch wat fris. 

Hier was het pad flink modderig:

 

De kade in Hellevoetsluis

 

 

 

 

 

 

 

en het Haringvliet, waar de zon het toch even probeerde:

Het was een leuke tocht, al viel de drukte op de polderwegen een beetje tegen, we moesten herhaaldelijk de berm in.

1 op “Rondje Hellevoetsluis”

  1. miekequilt zegt:

    Ondanks het slechte weer 25 km. gewandeld? Knap hoor.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven