Janny’s hobbylog


Kaarten

Geplaatst op 09 februari, 2019 door janny

De afgelopen week heb ik tussen de bedrijven door nog een paar kaarten gemaakt van gelli prints.

Ik ben de hele week al flink verkouden, vooral dinsdag en woensdag voelde ik me knap beroerd, al gaat het nu gelukkig een stuk beter. Ik voelde me echter nog niet fit genoeg om de snerttocht in Melissant te gaan lopen dus is Aat in zijn eentje vertrokken. Jammer, het is best goed wandelweer met een zonnetje en heel veel wind en Melissant is lekker dichtbij, maar 30 km zag ik toch niet zitten, volgend jaar beter.

1 op “Kaarten”

  1. Toos zegt:

    Dag Jannie, ik kreeg een kaartje van jou via de ruil, prachtig. Heb even op je blog gekeken, echte wandelaars zag ik en verder heel gevarieerd, mooi hoor en inspirerend. Groet en fijne dag nog.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven