Janny’s hobbylog


Genieten

Geplaatst op 26 februari, 2019 door janny

Wat is dat genieten de laatste dagen met dit prachtige weer, het lijkt wel voorjaar! Zaterdag hebben we de 7e Kees Wessels Wintertocht gelopen bij Sint-Maartensdijk, het had wel de lentetocht kunnen heten. Een prachtige blauwe lucht en de hele dag zon, halverwege kon de jas uit en toen we ‘s middags thuis kwamen hebben we voor het eerst dit jaar buiten gezeten, heerlijk. De eerste rust was bij de Zeester waarna we kilometers lang langs de Oosterschelde liepen. De tweede rust was in Poortvliet bij café ‘t Centrum en er was zelfs een derde rust, maar hier hebben we niet gezeten. Het was weer een prachtige tocht waarbij we veel bekenden hebben gezien.

Zondag waren we op bezoek bij vrienden in Ouddorp en ook daar hebben we buiten gezeten en een fijne strandwandeling gemaakt. En het houdt niet op, gisteren en vandaag zijn er records gebroken, de warmste februaridagen ooit gemeten. Het zal weer tegenvallen als het kouder wordt.

1 op “Genieten”

  1. miekequilt zegt:

    Wat was het heerlijk weer hè. Nu wat minder, maar toch nog de moeite waard om naar buiten te gaan.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven