Janny’s hobbylog


Kerstkaarten

Geplaatst op 06 december, 2018 door janny

Bij het oefenen met de gelli plate had ik ook heel wat bedrukt papier wat niet echt geschikt was voor kaarten. Deze heb ik in reepjes gesneden, tegen elkaar aan gelijmd op papier en er met een mal een kerstboompje uit geknipt. Dit weer op een kaart geplakt met soms nog wat extra versiering en zo had ik een aardig stapeltje kerstkaarten. Ook heb ik het stempel van de kerstboom gebruikt.

De enveloppen heb ik versierd met een strookje gekleurd papier.

Dit zijn de resultaten van vorige week:

Met diverse sjablonen gewerkt en een soort kammetje gemaakt van een creditcard.

1 op “Kerstkaarten”

  1. miekequilt zegt:

    Leuke kaarten. En je enveloppen zijn ook leuk. Ik heb ook strookjes over van mijn kaarten, ik zal ze maar bewaren.
    Fijn weekend.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven