Janny’s hobbylog


En alweer een rondje Ouddorp

Geplaatst op 23 juli, 2018 door janny

Het wordt een beetje saai, maar met dat mooie weer hebben we niet zo’n zin om eerst een eind met de auto te rijden voordat we gaan wandelen, dus zijn we zaterdag weer naar Ouddorp gereden. Gelukkig kan je hier veel kanten op voor een wandeling. Lennert ging deze keer mee en we hebben de auto bij de vuurtoren gezet. Via het Volgerpad en langs het RTM museum zijn we naar het Inspiratiecentrum Grevelingen gelopen waar we wat gedronken hebben, daarna een heel stuk over het strand. Dit was best zwaar lopen, de vloedlijn was heel ver weg zodat we door het mulle zand liepen, maar het uitzicht vergoedde veel. Weer bij de vuurtoren aangekomen zijn Lennert en ik naar huis gereden en Aat is weer gaan lopen, dat was nog zo’n 28 km terwijl we er al 19 gelopen hadden. Hij was pas rond half 7 thuis, waar we heerlijk gebarbecued hebben.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven