Janny’s hobbylog


Winterweer

Geplaatst op 05 maart, 2018 door janny

Wat was dat koud vorige week! Toch ben ik elke dag naar buiten gegaan, een dikke jas aan en muts op en dan was het goed te doen. Op de Singelkade kon lekker geschaatst worden, al is dat helemaal niets voor mij, ik denk dat ik na mijn schooltijd niet meer geschaatst heb. 

Vrijdagavond hadden we gasten en toen die weggingen merkten we dat het flink gesneeuwd had. We besloten zaterdag daarom maar wat dichterbij huis te blijven voor een wandeltocht en zijn naar Stellendam gereden. Door de Goereese duinen en de Kwade Hoek naar Goedereede gelopen, het was prachtig onderweg, wel wat glibberig af en toe.

In Goedereede hebben we een bakje gedaan bij Bij Buuf, een gezellig tentje. 

Daarna zijn we via het fietspad en het Havenhoofd weer naar de auto gelopen, totaal 14 km. Ik vond het prachtig in de sneeuw, maar ben ook weer blij dat alles zo snel weg is. 

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven