Janny’s hobbylog


Wandeltocht Steenbergen

Geplaatst op 25 maart, 2018 door janny

Gisteren organiseerde het Roparunteam Door Dik en Dun een wandeltocht rond Steenbergen waarbij de opbrengst naar de goede doelen van de Roparun ging. Het inschrijfgeld was dan ook wat hoger dan normaal, nl. € 4,00 per persoon en je kon ook nog lootjes kopen. Jammer dat het tijdens de hele tocht bewolkt bleef, de zon kwam pas door toen we alweer thuis waren, maar het was praktisch windstil en heerlijk weer om te lopen. Er was wel 4x een stempelpost onderweg maar wij hebben alleen bij de tweede post op ongeveer de helft een tijdje gezeten. Je kreeg een boekje mee met de diverse wandelroutes beschreven maar er was zo goed gepijld dat het boekje al gauw in de tas kon. We begonnen om 9 uur en half 2 hadden we de 25 km erop zitten van deze geslaagde tocht.

1 op “Wandeltocht Steenbergen”

  1. miekequilt zegt:

    Wat een sportieve dag voor jullie. Hier was volop zon,maar jullie hebben je vast wel warm gelopen.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven