Janny’s hobbylog


ATC ruil

Geplaatst op 02 februari, 2018 door janny

Een tijdje terug organiseerde Mieke een atc ruil, atc staat voor Artist Trading Cards en dit zijn zelfgemaakte kaartjes om te ruilen, ze hebben een maat van 64 x 89 cm oftewel 2,5 x 3,5 inch. Het leek me wel leuk om mee te doen en dus maakte ik 3 kaartjes zoals gevraagd werd. 

Ik vond het erg leuk om te doen, je hebt aan kleine stukjes stof genoeg en kan er allerlei technieken voor gebruiken. Bij de blauw met groene kaartjes heb ik borduurwerk toegevoegd, o.a. franse knoopjes en de ondergrond van het oranje kaartje is gestempeld met een garenklosje. Gisteren kwam de post en kreeg ik maar liefst 5 kaartjes retour. De kaartjes zijn van Mieke (2), Ferrara, Hannie en Bianca.

Wie weet doe ik nog wel eens mee met zo’n ruil en kan ik een verzameling aanleggen.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven