Janny’s hobbylog


25 jaar in dienst

Geplaatst op 10 februari, 2018 door janny

Gisteren werkte ik 25 jaar bij aannemersbedrijf Wielhouwer en dat werd gevierd! Het kantoor was versierd en er stond een geweldig grote bos bloemen klaar. Van de bazen kreeg ik een mooi bedrag waarmee ik heel wat leuks kan doen, om te beginnen ga ik een smartphone kopen want die had ik nog niet voor mezelf. En van de rest kunnen we er samen nog een paar dagen op uit. Half tien kwam Aat ook naar kantoor en kwam er een enorme doos met gebakjes, allemaal met mijn naam en 25 erop. Het personeel kwam ook een gebakje halen en van hen kreeg ik cadeaubonnen en een bloemetje. Al met al een heel leuke verrassing, ik was er gewoon beduusd van.

In die 25 jaar heb ik heel wat meegemaakt, o.a. overname van het bedrijf door de zoons en vorig jaar zijn we nog verhuisd naar een prachtig nieuw kantoor. Toen ik begon was het kantoor nog in het woonhuis, later werd de oude werkplaats verbouwd tot kantoor en nu heb ik echt alle ruimte. Ook heb ik diverse timmermannen en metselaars zien komen en gaan, al is het verloop niet erg groot, er zijn er meer die al 25 jaar in dienst zijn en 1 timmerman is eind van dit jaar zelfs 50 jaar in dienst! Ik heb altijd 3 ochtenden per week met veel plezier gewerkt en voorlopig blijf ik dat nog even doen, al heb ik al wel een idee over wanneer ik ga stoppen.

5 op “25 jaar in dienst”

 1. Roos zegt:

  Zo hee, heb jij twee beeldschermen naast elkaar?!

 2. janny zegt:

  Jazeker, we zijn een modern bedrijf hoor.

 3. miekequilt zegt:

  Gefeliciteerd. Wat leuk om zo verwend te worden. Dat worden vast weer wat lapjes!?

 4. Kok zegt:

  Van harte met deze mijlpaal. Altijd veel bewondering voor je,hoe je al je werk en activiteiten aan elkaar bereidt. Kok

 5. Kok zegt:

  Breit?Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven