Janny’s hobbylog


Duinen van Goeree

Geplaatst op 18 december, 2017 door janny

Zaterdag hebben we een rondje gelopen vanaf de Kwade Hoek naar Ouddorp en weer terug door de Duinen van Goeree. Onderweg met de auto hadden we een flinke bui maar bij het uitstappen scheen het zonnetje en was het heerlijk om te wandelen. 

Even later zagen we een regenboog en ja hoor, het begon te regenen, gelukkig niet erg lang.

Het zonnetje kwam al snel weer tevoorschijn en we genoten van de prachtige wolken. We wilden eigenlijk nog een stukje over het strand maar dat hebben we maar overgeslagen, Aat had nog teveel last van zijn verzwikte enkel en voor mijn achillespees is dat ook niet zo lekker.

Hier hebben we wel even staan aarzelen of we erdoor konden maar als je op je tenen liep ging het net zonder natte voeten te krijgen.

Na ongeveer 2 uur lopen waren we weer terug bij de auto, ik hoop binnenkort weer eens een langere tocht te lopen. 

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven