Janny’s hobbylog


4e WS-tocht Breda

Geplaatst op 06 maart, 2017 door janny

Zaterdag was alweer de 4e WS-tocht in Breda en omdat het daar altijd mooi wandelen is besloten we daarheen te rijden. Onderweg hadden we nog wat regen maar tijdens het wandelen was het droog en het werd steeds warmer. Eerst kon er een jas uit, later nog een shirt, ‘s middags was het 13 graden! Helaas duurde het inschrijven nog langer dan de vorige keer, dat is echt een minpunt bij deze tochten, zodat we pas na half 10 konden vertrekken. Gelukkig was de rest allemaal prima verzorgd met twee wagenrusten en een rust in cafĂ© ‘t Veehandelshuis. Ook de beschrijving en pijlen waren erg duidelijk. De route was weer heel anders dan de vorige keer (4 februari) en we hebben echt lopen genieten van de natuur en het mooie weer. Op het briefje stond dat de route 27 km was, maar volgens runkeeper hebben we 28,5 km gelopen.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven