Janny’s hobbylog


Strandmars Vrouwenpolder

Geplaatst op 21 november, 2016 door janny

Zaterdag hebben we meegedaan met de strandmars rond Vrouwenpolder, we kozen voor de 25 km. We begonnen bij strandpaviljoen Breezand en gingen toen over het strand naar Domburg. Dit was ongeveer 9,5 km ploeteren door het zand en er stond een behoorlijke wind.

Het was een schitterend gezicht, de zee met mooie wolkenpartijen erboven, maar ik was toch blij toen ik Domburg in de verte zag liggen!P1060361

Hier hadden we een rust bij pannenkoekhuis “Vierwegen” waar we wat gedronken hebben. Vervolgens liepen we door de duinen en via buitenplaats Berkenbosch, langs camping Oranjezon en een stuk door de polder tot we weer in Vrouwenpolder aankwamen.

Nog een klein stukje over het strand en toen konden we ons afmelden. Het was weer een mooie tocht, we hebben echt lopen genieten.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven