Janny’s hobbylog


Pannenkoekentocht Huijbergen

Geplaatst op 10 januari, 2016 door janny

Gisteren was de jaarlijkse pannenkoekentocht vanuit Huijbergen. Omdat de tocht van vorige week niet zo lang was besloten we deze keer voor de langste afstand te gaan: 28 km. We begonnen met een veelbelovend zonnetjeP1040669

maar helaas zette dit niet echt door, regelmatig werden we verrast door een miezerig buitje, gelukkig was het niet echt koud.P1040671

De tocht was weer prima gepijld en erg mooi, lekker veel door het bos en onverhard, daar houden we wel van. Omdat we pas geleden ook in die streek gelopen hebben zagen we soms bekende stukken. Er waren 3 rusten waarbij we 2 keer een kopje thee of koffie hebben gedronken. Na afloop kon je een pannenkoek kopen, maar dat hebben we niet gedaan, we hadden al genoeg brood op. Al met al was het weer een geslaagde tocht.P1040673

1 op “Pannenkoekentocht Huijbergen”

  1. Maatje zegt:

    Ik heb net pannenkoeken gegeten, in de zon, alleen geen tocht ervoor, maar wel lekker:)Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven