Janny’s hobbylog


Sinterklaastocht Putte

Geplaatst op 23 november, 2015 door janny

Afgelopen zaterdag hebben we de Sinterklaastocht rond Putte gelopen. Er werd veel regen opgegeven maar we besloten toch maar te gaan. In het begin viel het mee maar tegen tienen begon het te regenen en doordat we vooral door het bos liepen was het ook erg blubberig. Gelukkig is mijn jas waterdicht, alleen kreeg ik koude knieën. P1040406

We liepen deze keer om het kasteel Ravenhof heen zodat we het ook eens van de achterkant konden zien.P1040411

Een tijdje terug heb ik gamaschen gewonnen via het blad Wandel.nl (ja Dirk, ik viel weer in de prijzen!) en die had ik aangetrokken. Helaas werden mijn bovenbenen wel kleddernat, maar gelukkig werd het weer beter weer en kon ik met een droge broek de auto in. P1040416

We vonden het, ondanks de regen, een prachtige tocht. Er waren drie rusten onderweg waar alles goed verzorgd was. De start was deze keer niet bij van Nifterik maar bij MFC de Biezen. Dat was op het laatst veranderd, maar gelukkig stond het goed aangegeven. Toen we terugkwamen stond er een bandje te spelen, erg gezellig. Volgens de organisatie was de afstand 25,4, maar mijn stappenteller gaf bijna 27 km aan.

2 op “Sinterklaastocht Putte”

  1. Dirk zegt:

    ik snap niet hoe je dat voor elkaar krijgt, doe je altijd 10 inzendingen of zo? Beetje jaloers, zoals je begrijpt.

    Dirk

  2. janny zegt:

    Binnenkort krijg je een kans, mijn 1000ste bericht wordt een verloting.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven