Janny’s hobbylog


Rien Slokkerstocht

Geplaatst op 14 november, 2015 door janny

Vandaag voor het eerst in lange tijd weer eens een georganiseerde tocht gelopen, de Rien Slokkerstocht bij Steenbergen. We kozen voor de 25 km, de start was deze keer bij Café de Fles, hoe verzinnen ze het. In het begin kwam het zonnetje af en toe door, maar later ging het miezeren, ook stond er een behoorlijk frisse wind. We hebben daarom stevig doorgelopen om warm te blijven. Er waren 3 rusten onderweg, de eerste in een café in Kruisland, de volgende in een schuur bij Bovensas en de derde bij een boerderij. We begonnen kwart voor 9 en even over half 2 waren we weer terug bij “de Fles”. Er zaten erg lange stukken tussen, van 3 of 4 km, maar gelukkig waren het niet van die rechte polderwegen, het was best een leuke tocht.

 

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven