Janny’s hobbylog


Familieweekend

Geplaatst op 17 mei, 2015 door janny

Vorige week hadden we een familieweekend in Woudenberg in De Boerenstee. Een leuke accommodatie met voor ieder gezin een eigen huisje en een grote ruimte voor gezamenlijke activiteiten. Het was ontzettend gezellig met alle broers en zussen, neven en nichten en zelfs nog wat kinderen van een neef en nicht. Sommigen waren er het hele weekend, anderen een gedeelte van het weekend, op zaterdagavond waren we met 39 personen tijdens het eten, een hele klus voor de organisatie maar alles was prima geregeld. Zaterdag hadden we een wandeling onder leiding van een gids langs de Grebbelinie en konden we ook een museum bezoeken. Verder natuurlijk heel veel gepraat, spelletjes gedaan en gewandeld, ook het weer werkte prima mee. Zondagmiddag reden Aat en ik gelijk door naar Groningen om een begin te maken met het Pieterpad, maar daarover morgen meer.

1 op “Familieweekend”

  1. Nienke zegt:

    Wat een goede tip voor een familieweekend, ik sla m op! En heel veel plezier bij het Pieterpad. Wij zijn net begonnen aan het Zuiderzeepad en ik blijf me verbazen over de mooie plekjes waar die paden langskomen!Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven