Janny’s hobbylog


De sleurzusters

Geplaatst op 21 mei, 2015 door janny

Dochter Rosanne heeft samen met vriendin Nienke een weblog “de sleurzusters”. Hierin schrijven ze elke week over iets wat ze nog nooit of heel lang geleden gedaan hebben. Er komen uiteenlopende onderwerpen aan bod, van het nemen van een nieuwe kapsel tot het bezoeken van de Filosofie Nacht. Idee├źn hebben ze genoeg al is de uitvoering soms lastig en dan moet je er ook nog een leuk stukje over zien te schrijven, maar volgens mij lukt het hen aardig, ik vind ze altijd leuk om te lezen.sleurzusters

Je kan je ook aanmelden als pleegsleurzuster en een gastblog schrijven. Dat leek mij wel leuk en aangezien ik voor het eerst een LAW had gelopen heb ik hierover een stukje geschreven, getiteld “Aat en Janny zetten het op een lopen”.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven