Janny’s hobbylog


Griep

Geplaatst op 16 februari, 2015 door janny

Het is een hardnekkige griep, ik doe nog steeds weinig tot niets, al heb ik me vandaag wel aangekleed, dan lijkt het weer wat. Ik voel me ook wel wat beter, al heb ik nog steeds niet veel trek. Lennert was het afgelopen weekend hier, dus had Aat toch een wandelmaatje voor de snerttocht bij Melissant. Samen hebben ze zaterdag en zondag voor het eten gezorgd en gistermiddag waren ze naar de flamingo’s bij Battenoord wezen kijken.

Intussen hebben we ook bericht van Derk, hij is op vakantie in Tanzania en heeft de top van de Kilimanjaro bereikt! Nu gaat hij op safari en dan nog een weekje naar Zanzibar om te relaxen.

1 op “Griep”

  1. Rosanne zegt:

    Hoe komen daar nou weer flamingo’s terecht?Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven