Janny’s hobbylog


Winterwandeltocht Thor

Geplaatst op 27 januari, 2015 door janny

Zaterdag liepen we de winterwandeltocht van Thor in Roosendaal. Bij ons had het ‘s nachts flink geregend, maar onderweg zagen we sneeuw en ook in Roosendaal lag behoorlijk wat. Vooral in het begin was het erg glad, daardoor liep ik wat krampachtiger en had de volgende dagen flink last van spierpijn in mijn bovenbenen.CIMG0003

Het was wel een prachtig gezicht, zeker toen het zonnetje ook nog doorkwam.CIMG0016

We liepen voornamelijk door het bos en daar was het uitkijken geblazen, de ondergrond was bevroren en er waren ook veel plassen, aan het eind van de tocht stapte ik toch nog in een diepe plas zodat mijn hele voet nat was, gelukkig had ik droge sokken meegenomen. CIMG0010

Rond kwart over 2 waren we weer terug bij het Thorhonk, volgens mij waren er niet zo veel deelnemers als andere jaren, maar dat zal wel door het weer komen.

1 op “Winterwandeltocht Thor”

  1. helma de bruine zegt:

    ik was ook in roosendaal.
    was pas om 11 uur begonnen.
    zelf had ik mijn antiglij-ijzers aan en ik liep met een nordicwalking-stok.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven