Janny’s hobbylog


Ladies Day bij Fit4Lady

Geplaatst op 17 januari, 2015 door janny

Fit4lady Middelharnis bestaat 5 jaar en vandaag was er een Ladies Day. Leden konden wat van hun hobby laten zien en ik stond er met mijn quiltjes en lapjes. Omdat ik met de fiets was kon ik niet zoveel meenemen, maar mijn hoekje zag er toch best leuk uit. 2015-01-17 11.12.04

Je kon ook allerlei spullen kopen, zoals leren armbandjes, milieuvriendelijke waterflessen, thee, tassen, Aloë Vera produkten enz. en je kon een kleurenanalyse laten maken of je nagels laten doen, al met al erg gezellig.2015-01-17 11.11.27

En er waren heel veel lekkere hapjes. Leuk om je medesporters eens op een andere manier te zien. Aan het eind was er nog een verloting en heb ik een tas gewonnen.

1 op “Ladies Day bij Fit4Lady”

  1. Dirk zegt:

    je hebt er die altijd mazzel hebben bij een verloting;>)

    DirkLaat een reactie achter

 
↑ Naar boven