Janny’s hobbylog


Strypepad

Geplaatst op 06 oktober, 2013 door janny

Het was gisteren weer een prachtige dag en we besloten deze keer het Strypepad te lopen. De lengte is 12,5 km van Rockanje naar Brielle, wij hebben hem heen en terug gelopen zodat we aan de 25 km kwamen. We hadden de auto geparkeerd bij de 1e Slag in Rockanje en liepen door Rockanje en langs de molen richting Tinte. 

Dit beeld staat in het centrum van Rockanje.

Eerst liepen we door een mooi stukje natuur met veel watervogels

en daarna kwam het Laarzenpad. Als je dit te lastig vindt kan je zowel links als rechts gewoon over de weg lopen. Wij kozen op de heenweg voor het Laarzenpad en moesten regelmatig een sloot oversteken via een smalle loopplank. Het gras was nog behoorlijk nat zodat mijn broek tot aan de knieën nat werd. Ook werden mijn voeten op den duur nat waardoor ik 1 blaartje opliep.

De koeien kijken ons verbaasd aan.

Aan de overkant staat een bankje waar we zowel op de heen- als op de terugreis hebben gezeten om wat te drinken en eten. 

 

 

 

 

 

De jas kon uit en we liepen verder naar over asfalt naar den Briel waar we zelfs op een terrasje hebben gezeten. Een leuk hofje in den Briel:

 

1 op “Strypepad”

  1. Nienke zegt:

    Wat is dat een leuk pad Janny, ik ga het onthouden, maar dan wel eenrichtng :-).Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven