Janny’s hobbylog


Water en wind wandeltocht

Geplaatst op 21 september, 2013 door janny

Vandaag heb ik de water en windwandeltocht rond Burgh-Haamstede gelopen. Ik koos voor de 20 km omdat Aat niet meeging en ik niet wist of ik het wel leuk vond alleen. Gelukkig viel dat alles mee, het was prachtig wandelweer en de route was prima gepijld. De laatste 5 km heb ik zelfs zonder jas gelopen, van mij mag het nog wel een poosje zo blijven. Om 5 voor 9 begon ik met lopen, de tocht voerde eerst langs de Oosterschelde, daarna een klein stukje over het strand en vervolgens door de Boswachterij. De eerste rust was in Paviljoen Duinzigt en de tweede rust was bij het startpunt, de kantine van sportvereniging DFS. Toen nog een lusje van 5 km en om kwart voor 1 was ik weer bij de auto.

1 op “Water en wind wandeltocht”

  1. Rosanne zegt:

    Die geit is gaaf!!!Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven