Janny’s hobbylog


Tentoonstelling Alkmaar

Geplaatst op 07 september, 2013 door janny

Vandaag ben ik naar de tentoonstelling van het Quiltersgilde in Alkmaar geweest, lekker makkelijk met de bus uit Zeeland die ook Oude Tonge aandeed. Gezellig kletsen en voor je het weet sta je in Alkmaar, veel handiger dan zelf met de auto. Het was weer een heel gevarieerde tentoonstelling waar veel te zien was. Ook de quilts in de etalage’s rondom de kerk waren leuk, de etalage’s waren echt aangepast aan de quilts die er hingen. Ik heb wel veel foto’s gemaakt maar omdat niet iedereen het fijn vindt als zijn quilt op internet komt hier alleen wat details.

 

1 op “Tentoonstelling Alkmaar”

  1. Nienke zegt:

    Wat leuk, ik herken de details en we vinden dezelfde quilts mooi!Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven