Janny’s hobbylog


Omloop 2013

Geplaatst op 31 augustus, 2013 door janny

Gisteravond 7 uur zijn Aat en Lennert begonnen aan de monstertocht van 110 km over het eiland en zelf begon ik vanmorgen om 7 uur aan de 55 km, die deze keer in werkelijkheid ongeveer 53 km was.

Het was ideaal weer om te lopen en de mannen gingen als een speer, ook ‘s nachts over het strand. Jammer dat Lennert zo’n 7 km voor de finish een blessure aan zijn scheenbeen kreeg, daardoor zakte het tempo behoorlijk. Hier staat hij bij de start, nog onwetend van wat hem te wachten staat.

Maar ze hebben het gehaald, om 16.19 waren ze terug. Ik was 16.46 terug, ruim een half uur eerder dan vorig jaar. Van tevoren was ik wel een beetje huiverig omdat ik geen wandelmaatje had, maar gelukkig kon ik het grootste deel van de tocht met Sjaan lopen, wat toch wel heel fijn was. Je loopt lekker te kletsen en voor je het weet ben je weer een uur verder. Er was weer genoeg te eten en drinken onderweg en overal was het gezellig.

De laatste 5 km kreeg ik last van 2 blaren op mijn hielen, maar dan is het nog wel vol te houden. Na het in ontvangst nemen van een gladiool, oorkonde en medaille ben ik gelijk naar huis gelopen waar we elkaar onze ervaringen konden vertellen. Ik had geen fototoestel meegenomen, maar er zullen vast wel foto’s komen op de website van de omloop.

Nu een hapje eten en dan zullen de mannen wel naar bed willen na een nacht zonder slaap.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven