Janny’s hobbylog


Pasteltinten

Geplaatst op 18 juli, 2013 door janny

Omdat het mooi weer blijft ben ik gisteren weer vrolijk verder gegaan met verven, deze keer wilde ik wat lichtere kleuren. Ik heb eerst de volgende verfmengsels aangemaakt: zonnesteen, benitoiet, caledoniet, rode calsiet, cinnaber en dumoriet en deze in verschillende sterktes toegevoegd aan mijn lapjes. 

Na het uitspoelen, drogen en strijken heb ik weer een prachtig stapeltje.

Wat restjes verf over een paar lapjes gegoten leverde dit resultaat op:

Gistermiddag nog even met Kok naar onze tentoonstelling in het torenmuseum geweest, het bezoekersaantal blijft een beetje achter vergeleken met andere jaren, maar misschien komt het omdat het zo lang koud is geweest, hopelijk wordt het vanaf nu beter.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven