Janny’s hobbylog


Scrapquilt

Geplaatst op 28 juni, 2013 door janny

Nicht Lisa wordt 18, heeft net haar VWO-diploma gehaald en gaat na de vakantie op kamers wonen. Reden genoeg dus om een quilt voor haar te maken. Ik had allerlei plaatjes van quilts verzameld en daaruit heeft ze een keus gemaakt, ze wil graag een quilt met heel veel verschillende stofjes en kleurtjes, een scrapquilt dus.

Natuurlijk heb ik zoals iedere quilter dozen vol met kleine stukjes, handig om die aan te spreken, maar na een stapel blokken te hebben gemaakt zie ik nog nauwelijks verschil in mijn voorraad.

Het is wel leuk om te doen, je hoeft er nauwelijks op te letten of de kleuren wel bij elkaar passen omdat je zoveel verschillende gebruikt, ik let wel een beetje op de verdeling van donker en licht, het valt me trouwens op dat ik heel weinig lichte lapjes heb, bijna alles is helder van kleur en medium.

 

1 op “Scrapquilt”

  1. Marianne zegt:

    Jammer dat ik geen 18 jaar word en niet op kamers ga.
    Ziet er heel vrolijk en gezellig uit.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven