Janny’s hobbylog


Mistyfuse

Geplaatst op 16 juni, 2013 door janny

Deze kaart heb ik gemaakt met behulp van mistyfuse, heel dun spul wat je kan gebruiken om stofjes of garen op elkaar te plakken zonder dat je het ziet.

Ik heb eerst een lapje geverfd met transferverf. Toen heb ik hier allerlei kleuren draadjes en angelina over gestrooid en deze vastgezet met een stukje mistyfuse. Daarna heb ik wat bloemetjes uitgeknipt en deze op de stof gelegd, ook wat kleine snippertjes stof en er toen een tweede stukje mistyfuse over gelegd. Hier bovenop een stukje organza en het geheel vastgestreken (wel bakpapier ertussen). Tenslotte heb ik de bloemen met garen geaccentueerd. De foto is wel een beetje flets van kleur.

1 op “Mistyfuse”

  1. christina zegt:

    wat een leuk idee. Ik heb wel ervan gehoord, maar nog nooit gebruikt.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven