Janny’s hobbylog


Niet goed nagedacht

Geplaatst op 20 mei, 2013 door janny

Gisteren wilde ik caramelle met ricotta maken, een recept van Jamie Oliver. Hiervoor heb je vers pastadeeg nodig die je vult en waarvan je een soort toffees maakt. Ik dacht makkelijk te doen en had verse pasta bij de supermarkt gekocht. Helaas is dat niet soepel en het vullen lukte dus helemaal niet. Daarom heb ik er maar lasagne van gemaakt, gewoon wat laagjes op elkaar en toen in de oven. Het smaakte in ieder geval prima! 

De vulling bestaat uit ricotta met gehakte olijven, basilicum, Parmezaanse kaas, nootmuskaat, zout en peper en wat olijfolie en de saus is heel simpel: een teentje knoflook in plakjes snijden, in olie fruiten, een paar tomaten in stukjes erbij en basilicum, even laten smoren en op smaak brengen met zout en peper en een klein scheutje balsamicoazijn.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven